Programok

A program demója INGYENES!

A demó verzió letöltéséhez küldje el nekünk cége alapvető adatait.

Érdekli Önt programjaink frissítése?

Töltse le PDFTrailerWIN news 012017

Professzionális programok

A TrailerWIN, CraneWIN, FrameWIN, BrakeWIN, CornerWIN, BusWIN és DriveLineWIN PC programjainkat, amelyek a járművek és tehergépkocsik alvázának felépítményének építésére használnak, több mint 70 országban használják világszerte.

Európában ezek a programok sok cégnél vannak beinstallálva és használva. A programokat lehetőség van angolul, németül, olaszul, spanyolul, franciául, dánul, finnül, hollandul, norvégül, svédül, törökül, lengyelül, csehül, szlovákul és oroszul beinstallálni.

A kép kimenetet DXF-fájl formátumban lehet elmenteni (Auto-CAD használatánál), vagy akár WordPerfectben vagy Wordben Windowsnál (pl.: BMP-fájl). A program minden IBM MS-DOS-ban használható, mint a MS-WINDOWS 95/98, 2000, ME, NT 4.0, XP, W Vista, W7, W8, W10 is, de akár tabletekben is Windows operációs rendszerrel.
Ezek a programok, melyekkel a felépítményt építik tehergépkocsikra a Trailer Consultation, Finnország terméke.
Minden jogi képviselet a Lengyel, Cseh és Szlovák Köztársaságban az AJE,s.r.o. céghez tartozik.

 

Iskolázás a program kezelésére:

A TrailerWIN és CraneWIN programokhoz az ügyfél lakhelyén is kínálunk iskolázást, vagy akár egy megbeszélt helyen az előre megegyezett feltételek alapján.
Minden program a TrailerWIN csoportban úgy készül, hogy egyszerűen, gyorsan és érthető kezeléssel lehessen használni. Azonban sok lehetősége van a programnak, melyeket meg tudunk mutatni és tanítani Önöknek, hogy hogyan tudják még jobban kihasználni a program lehetőségeit, megkönnyíteni és minőségileg javítani a munkát a TrailerWIN programmal.

 

A program licence:

A licenc nem időkorlátozott. Kétféleképpen lehet kiadni:

Licenc 1 számítógépre: a program licenccel hozzáadható egy számítógépre, tehát több PC-re beinstallálható, de a használat korlátozva van 1 darab speciális TrailerWIN USB kulcsra, amely a programhoz tartozik. A program csak akkor működik PC-n, ha csatlakoztatva van a TrailerWIN USB kulcs.

Licenc több számítógépre: a program licenccel hozzáadható több számítógépre, tehát korlátlan számú PC-n egyetlen üzem címén belül, amely a licenc tulajdonosé. Abban az esetben, ha a PC más szám alatt található, ugyan abban az utcában, vagy más utcában és már városban…szükséges másik licencet kérni.

A programot nem megengedett:
-eladni, bérelni, kölcsönadni, lemásolni, átjavítani, sokszorosítani, stb.

 

Számítógépes követelmények:

Bizonyos esetekben a TrailerWIN program telepítése az operációs rendszerbe, a Windows-NT, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, 8.1 és Windows 10 esetében csak akkor lehetséges, ha rendszergazdaként van bejelentkezve. Ajánlott, hogy a merevlemezen minimum 10 GB szabad hely legyen a TrailerWIN telepítése előtt.
Ha a TrailerWIN program már telepítve van az Ön számítógépére, akkor kb. 500 Mb-ra lesz szüksége. Kérem értse meg, hogy ha az Ön merevlemeze már majdnem megtelt, akkor ez lelassíthatja és destabilizálhatja a számítógépét.

 

Licenc & szoftverhasználat:

Ön használhatja a TRAILER CONSULTATION számítógépes programot egy, vagy több számítógépen egy irodán belül, vagy egy gyártási/gyári helyen belül. Ön használhatja a TRAILER CONSULTATION programot számítógépes használaton belül, ha az a számítógépes hálózat csak egy irodán, vagy gyártási/gyári helyen belül működik.
Minden más használat más cégen, címen, helyen belül tilos!
Nem szabad semmilyen változtatást, vagy módosítást csinálni ezen, vagy a TRAILERWIN CONSULTATION cég más számítógépes programjain és az adatbázisában sem. Nem szabad a TRAILER CONSULTATION programokat komplikálni, szétbontani, vagy más módon részeire bontani. Nem szabad senkinek kölcsön, vagy bérbe adni és lemásolni sem szabad!