TrailerWIN

A program demója INGYENES!

A demó verzió letöltéséhez küldje el nekünk cége alapvető adatait.

Érdekli Önt programjaink frissítése?

Töltse le PDFTrailerWIN news 012017

TrailerWIN Program

A TrailerWIN egy számítógépes program a terhelés méretének kiszámítására egyes tengelyeknek a felépítménnyel ellátott járművekhez és pótkocsikhoz (utánfutós jármű). A TrailerWIN több mint 64-féle alvázzal és 15.000 alvázmódosítással rendelkezik, valamint különböző tengelytávolsággal. Beállíthatja és változtathatja a tengelytávolságot, a jármű súlyát és terhelését, súlypontot, hátsó áthajlást, a felépítmény hossza, a vontató berendezés típusa és elhelyezkedése, teljes hossza, fordulási sugara (a járművön és a pótkocsin is), pótkocsi központi 1,2 és 3-as tengellyel, vagy fordítótárcsával, ahol be lehet állítani a vonórúd és a felépítményét hosszát.

A járművet és a pótkocsit egy kattintással átteheti a kanyarulatban és megállapíthatja a min. és max. fordulási sugarat és a min. lehetséges távolságot a pótkocsi és a jármű között. A program adatbázisában tárolva vannak a jármű alvázának / kabinnak, felépítménynek, mellékberendezésnek méretei és a súlya is.

Az adatbázis már tartalmaz:
A programot telepíteni lehet angol, német, olasz, spanyol, francia, dán, finn, holland, norvég, svéd, török, lengyel, cseh, szlovák és orosz nyelven.

 

image1

 

image2

 

image3

 

image4